Barion Pixel

Hogyan növelhetem a párom libidóját?

A libidó lényegében a szexuális vágy, ami a pubertás korban kezdődik. Ha minden jól megy, ez mind a férfiaknál, mind pedig a nőknél megemelkedik felnőttkorban, azonban ha a párjának nem olyan nagy az igénye a szexualitás terén, ez könnyen problémákhoz vezethet a kapcsolatukban. Ezt igen nehéz lehet kezelni, de a jó hír viszont, hogy ezen lehet változtatni.

1. lépés

Hozd fel a párodnak a Kegel gyakorlatokat. A Kegel izmok a vagina és a fenék körüli izmok. Ezek felelnek a medence tartásáért. Az erős Kegel izmok fokozzák az orgazmusokat, javítják a vérkeringést a vaginában, és segítenek a hüvelyi szárazság megelőzésében. Ezeket az izmokat úgy erősítheti meg párja, hogy pisilés közben megállítja, majd újra elkezdi, és ezt megismétli tízszer.

2. lépés

Ösztönözd a párod, hogy fusson. A futás számos előnnyel jár a szexualitás terén. Növeli a libidót, javítja a hangulatot, önbizalmat adhat, javítja az állóképességet, és a vérkeringést az egész testében, beleértve a vaginát is. Heti legalább 5-ször ajánlott az aerob mozgás. Ebbe tartozik a futás, kerékpározás, úszás, evezés vagy a séta. Hogy szórakoztatóbb legyen, csatlakoz a párodhoz.

3. lépés

Ismertess relaxációs technikákat a pároddal. A stressz és a szorongás nagyban hozzájárul az alacsony szexuális aktivitáshoz. Hogy ezeket kerülje, ajánlott relaxációs gyakorlatokat végeznie, mint a jóga, tai-chi, meditatív légzés és izomlazítás. Ezeknél szintén csatlakozhatsz a párodhoz, így a köztetek lévő kapcsolat is erősödik.

4. lépés

Nyuss a párod felé. A nyílt kommunikáció nagyon fontos a pároddal szemben. Beszélj vele, hogy mennyire élvezi az együttléteket. Mondd el, mi az amin inkább változtatnál vagy máshogy csinálnád, a lényeg, hogy legyél őszinte. A legjobb, ha egy szexterapeuta segítségét kéritek, így segítséget kaphattok, hogy hogyan is oldjátok meg a problémákat.

5. lépés

Legyetek kreatívak. Az monoton dolgok könnyen vezethetnek az alacsony libidóhoz. Kicsit voltoztassatok. Próbáljátok ki új helyszíneken, új pózokkal, és kísérletezzetek játékokkal. Ezek könnyen növelhetik mind a férfi, mind pedig a nő libidóját.

6. lépés

Készíts a párodnak libidó-növelő ételeket. Ilyen például a fokhagyma. A fokhagyma allicint tartalmaz, ami a nemi szervek számára növeli a véráramlást. Főzz a párodnak fokhagymában gazdag ételeket. Ha nem szereti a fokhagymát mert utálja a szagát vagy az ízét, kiegészítő formájában is kapható, így nem kell foglalkozni az ízzel vagy a szaggal.