Barion Pixel

9 meglepő dolog, amire a nők vágynak az ágyban

A szex a legtöbb egészséges párkapcsolat fontos részét képezi, többségünk ráadásul nemcsak a maga örömét keresi, de igyekszik a partnere örömére is odafigyelni. Vannak, akiknek semmiféle problémát nem okoz, hogy mind erről őszintén, természetesen és mindenféle szégyenérzet nélkül beszéljenek, mások számára a dolog már kicsit rázósabb, mert bár szeretnének a partnerük kedvére tenni, nem mernek vagy nem tudnak jól kérdezni.

Azt, hogy a szexről vagy más párkapcsolati dologról nyíltan kommunikáljunk, sokszor rossz beidegződéseink nehezítik. Hiszen nem úgy volt, hogy a szerelmesek egymás legtitkosabb gondolatait is kitalálják? Hát, sajnos nem. Ahhoz, hogy jól működjön a szex, muszáj beszélgetni, és érdemes óvatosan közelíteni az ehhez hasonló listákhoz is. Minden nő és férfi egyedi, vágyai csak rá jellemző elegyet alkotnak, így általános receptet nem adhatnak neked a legmenőbb férfiokosító cikkek sem.

Felhívhatják viszont a figyelmedet olyan apróságokra, amikre érdemes lehet konkrétan rákérdezned. A soron következő lista elemei között bizonyára lesz olyan, amihez a te partnerednek is lesz majd kedve. Dobd be az ötletet! Ja, és nagyon fontos, hogy ne szégyenlősködj. Minden, ami közös megegyezés alapján és mindkettőtök örömére történik, simán belefér!

  1. Lassuljatok le

Nem kell rögtön Zs-kategóriás romantikus filmekre vagy a szoft erotikus mozik fülledt, szaxofonos aláfestéses tekergőzésére gondolni. (Van, akit például inkább idegesít vagy megnevettet az ilyesmi.) De azért szánjatok elegendő időt a szexre. Nemcsak az előjátékra, hanem mindarra, amit együtt csináltok. Ha gyerekeitek is vannak, vagy ha a munkahelyeteken állandó a hajtás, mindkettőtöknek nagyon fontos, hogy legyen egy olyan része az életeteknek, ahol le tudtok lassulni, ahol nem nyomasztanak határidők, és nem kell gyorsan letudni egy következő feladatot. Férfiként is profitálni fogsz abból, ha lassabban történnek a dolgok, mert ha nem heveskedtek annyira, magad is jobban tudod kontrollálni az erekciódat. Partnerednek pedig abban segít a slow sex, hogy jobban figyelhessen a teste jelzéseire, és így könnyebben érjen el orgazmust. Ez például egy jó tempó.

  1. Gyorsuljatok fel

Bocs, de valóban mind a kettő működőképes elgondolás, és igazából arról van szó, hogy a blokkolóórával 20 percre kalibrált együttlétek világától kellene elrugaszkodni. Mert amilyen feltöltős tud lenni egy hosszabb, lassabb együttlét, olyan felvillanyozó tud lenni egy villámgyors összejövetel is. Itt igazán nincs idő udvariaskodásra, de még előjátékra sem, viszont az ötletszerűség és az, ha például tilosban kell csinálnotok, nagyon is megteszi petting helyett. A gyors szex varázsa éppen abban van, hogy ha olyan a helyzet, akkor mindenféle műfogások nélkül, csak egymástól és a helyzet izgalmától hangulatba jöttök. Ennél pedig kevés szexibb dolog létezik.

  1. Csúnya beszéd

Bizony, nem csak a férfiak zsongnak be attól, ha szex közben a nevükön vannak nevezve a dolgok. A szexszel és a testiséggel kapcsolatos szavakkal épp az a furcsa, pont azért nehéz beszélni róluk, mert például az érintett testrészekre nincsenek szalonképes kifejezéseink. Vagy orvosian életidegen, vagy gyerekes, vagy nagyon trágár szavak közül válogathatunk, ha erről szeretnénk beszélni. Na, az ágyban nyugodtan lehet az utóbbiakból gazdálkodni, és mindenféle köntörfalazás nélkül kommentálni az eseményeket. Nemcsak hallani szexi, ha a partnerünk így beszél, de kimondani is nagyon felszabadító az egyébként tilos szavakat. Egy dolog fontos csak: mindig maradjon meg a tisztelet. Az, hogy az ágyban mocskosul beszélsz, semmiképp sem szólhat a másik megalázásról vagy becsmérléséről. Ez például egy klassz szám, de azért ne ebből tanulj a nők nyelvén.

4 Egy (kis!) keménység

Ne, ne, ne a legutóbb látott pornóra gondolj: a nők nagyobb része aligha vágyik az ott látott keménykedésre! Pont azért nehéz férfiként kicsit dominánsnak lenned a szexben, mert egyébként annyi helyről hallod (teljesen helyesen), hogy nem helyes visszaélni az erőfölénnyel. Ne is tegyél ilyet, legalábbis a mindennapokban ne. A szex viszont kicsit más terep, és egyáltalán nem árt a partnered vágyának, ha kicsit határozottabb vagy. Mit jelenthet ez a határozottság? Természetesen csak és kizárólag annyit, amennyi a partnerednek oké és örömet okoz! Ha pedig a technikákat kérded: egy kicsit határozottabb megragadás vagy épp fenekelés pont elég lesz, de ezek is csak akkor, ha tényleg jól időzíted a dolgot. Ha a partnerednek tetszik, meg fog erősíteni.

  1. Új dolgok kipróbálása

Nem, a nők sem csak a misszionárius pózt szeretik, és ők is nagyon vágynak az újdonságokra. Újdonság alatt viszont nem feltétlenül vagy nemcsak a pózok váltogatását lehet érteni, hanem azt is, hogy az ágyon kívül próbálkozzatok. Ha olyan aktivitásokban vesztek részt a hálószobán kívül, amiben egymás új arcát ismeritek meg, ha izgalmakat éltek át, az adrenalintöbbletet a hálószobába is át tudjátok menteni. És persze az ágyban is ér kísérletezni, vagy meglepni a másikat – például egy olyan alkalommal, amikor az egész együttlét csak róla szól. Micsoda kellemes meglepetés lesz!

  1. Pucérkodás

Egy másik sztereotípia szerint a nők kevésbé vizuális lények, mint a férfiak, és egyébként is mindnek baja van a testével, szóval a legjobban azt szeretik, ha vaksötétben, a paplan alatt zajlanak a dolgok. A valóságban azonban sokan vannak, akik szeretnek látni és látszódni, és akikre nagyon felvillanyozó hatással van már az is, ha csak meztelenül egymás mellett fekszetek. Ahhoz persze, hogy ne legyenek ezzel kapcsolatban gátlásaitok, megint fontos, hogy a hálószobán kívül is rendben legyen minden, és rendszeresen biztosítsd a barátnődet arról, hogy szépnek, vonzónak találod. Ez önmagában is afrodiziákum, és remekül működik a hálószobán kívül is. Lehet, hogy nem is gondolsz erre, de amikor megdicséred, hogy jól néz ki, egy apró lépést teszel a jobb szex felé.

  1. Használd a kezed

Azt már álmodból felkeltve is biztosan tudod, hogy az orális szexszel egyből belophatod magad a csajod szívébe. Azt viszont talán kevésbé, hogy a kezedet is ugyanilyen hasznossá teheted. Nemrég részletesen írtunk róla, miért imádják ezt a fajta kényeztetést a nők. Most legyen elég annyi, hogy a kontroll átadása, és az, hogy ez egy kicsit olyan „disznó” dolog, ezért igazán izgalmas a számukra. Szóval használd a kezed: simogass, nyomkodj, érints többet, és bátran nyúlj hozzá ott is. Mondtuk már, hogy azért figyelj a reakcióira?

  1. Malacságok

A nők sem szentek, és nekik is van fantáziájuk, na meg akár egészen piszkos vágyaik. Lehet, hogy a te kedvesedet is érdekelnék a különböző szerepjátékok, a BDSM vagy akár a hármas szex? Lehet, de nem biztos, és nagyon ingoványos terep is az ilyesmi. A szerepjátékkal nagyon nem tudsz mellélőni, mert ha nem is szeretné kipróbálni, nincs ott a kockázat, hogy nagyon cikin érezd magad. Ha viszont az alá- fölérendelős forgatókönyvről van szó, vagy épp a hármas szexről, már érdemes óvatosabbnak lenned. Alapjában véve nem feltétlenül ajánlanánk, hogy megnézd A szürke ötven árnyalatát, de arra például jó lehet, hogy egy közös mozizás alkalmával kiderüljön, mennyire tetszik a partnerednek az, amit ott lát. A moziban a gyanú árnyéka nélkül tudod monitorozni.

  1. Közelség

A szex nemcsak azért jó, mert klassz fizikális érzeteket kelt, hanem azért is, mert szex közben nagyon közel vagytok egymáshoz. Ez az intimitás a partnerednek is nagyon fontos, ezért érdemes a kontaktust keresned vele, amennyire csak lehet. Az ölelésen és a simogatáson kívül sokan szeretnek szex közben a partnerük szemébe nézni, vagy akár beszélni, visszajelezni arról, milyen jó együtt, vagy mit érzünk a másik iránt. Amikor ennyire egymásra figyeltek, teljesen más élményben lesz részetek, mint amikor csak testben közelítetek egymáshoz.