Főoldal
  Virility Max Plus 69 For Men SPX Gold Power Green Snake Forte BigX  

Hihetetlen szexuális teljesítmény,
a természet erejével!

Megérkezett a jól ismert Virility Max kapszula még tökéletesebb és még hatékonyabb utódja!

A Virility Max Plus kapszula kúraszerű használata helyre állíthatja, növelheti a potenciát, lerövidítheti az aktusok közötti időtartamot.

Segíthet az idegrendszeri kimerültség és a fáradság leküzdésében, így mind mentálisan, mind fizikailag lényegesen javul a terhelhetőségük mindazoknak, akik szedik a Virility Max Plust. 

 

VIP Gold

A Virility Max Plus férfi vágyfokozó kapszula előnyei:

pipa Azonnali hatás (bevételtől számított 30-45 percen belül).

pipa A szexuális teljesítőképesség növekedése.

pipa Hosszan tartó, erőteljes erekció (szexuális inger hatására).

pipa Csodálatos orgazmus.

pipa Az általános fizikai erőnlét növekedése.

pipa A korai magömlés elkerülése.


Felmérések szerint a férfiak 30-40%-a potenciazavarral küzd, melynek súlyossága eltérő lehet és rohanó világunkban sajnos egyre több olyan káros hatás ér bennünket, melyek a férfiak szexuális teljesítőképességét jelentősen csökkenthetik. Egy férfi számára nagyon fontos a szexuális teljesítőképesség. Annak bármilyen romlása komoly stresszes állapotot idézhet elő, mely kihathat a mindennapi életünk sok más területére is.

Ez a termék nem gyógyszer, hanem egy nagyon komoly, összetett étrend-kiegészítő formula, amely az ajánlott használat esetén meglepően jól fejti ki hatását, ami által nagyon sok olyan férfinak tud hatásos magabiztosságot adni, akik esetlegesen potencia zavarokkal küzdenek vagy csak, egyébként rendben lévő férfiasságukat szeretnék még jobban felturbózva, felejthetetlen együttlétet nyújtani partnerüknek.

A Virility Max Plus minden olyan férfi számára ajánlott, akik a szexuális élet javítására törekszenek. fokozni szeretnék szexuális teljesítőképességüket és vágyukat. A hatás rövid időn belül (általában 30-45 perc) érzékelhető és akár 3-4 napig is eltarthat.

A VIRILITY MAX Plus formula összetevői már régóta használatosak az olyan országokban, ahol a természetes orvoslás gyökerei mélyen a régmúltba nyúlnak vissza. A régi időkben azok a férfiak, akik nagy szexuális energiával és szexuális erőnléttel (stamina) bírtak nagy megbecsülésnek örvendtek széles körben. Azért, hogy erre a hírnévre rászolgáljanak nagy mennyiségben fogyasztottak gyógynövényeket és gyógynövény kivonatokat. Néhány évvel ezelőtt ezt a formulát újra kifejlesztették a keleti táplálkozáskutatók. A legmodernebb gyártási technológiákat és több neves kutató együttműködését felhasználva elérték, hogy ez a gyógynövényekből álló formula egyetlen kapszulában is hatékonyan működjön. Erre az egyik legjobb bizonyíték maga a VIRILITY MAX Plus, mely roppant gyorsan hat és kizárólag gyógynövény kivonatokat tartalmaz.

Összetevők: Ázsiai Ginzeng gyökér por 100mg, Fahéj por 90mg, Arangyökér por 75mg, Szareptamustár por 75mg, Zselatin kapszula 65mg, Szilicium dioxid (csomósodás gátló) 65mg, Összesen: 470mg

Szedési útmutató: A VIRILITY MAX Plus kifejezetten férfiaknak készített potencianövelő kapszulákat szájon át kell bevenni a termékleírásban leírtak alapján. A legjobb eredmény elérése érdekében vegyen be 1 kapszulát, lehetőség szerint éhgyomorra, 2dl folyadékkal, 30-45 perccel a tervezett szexuális együttlét előtt. A maximális eredményhez korlátozott mértékben fogyasszon csak alkoholt, mivel az alkohol akadályozza a maximális hatékonyságot. Kúraszerű alkalmazás esetén 3 naponta 1 kapszula bevétele javasolt. Kerülje a bevétel előtt és közvetlen utána a zsíros ételek fogyasztását, mert ez is nagyban befolyásolhatja a potencianövelő hatást.

Egy doboz, 4 db kapszulát tartalmaz.


OÉTI engedélyszáma: 15208 / 2014

V.I.P. Gold

Rendelési feltételek, részletek

garancia

 

Termék
  Válassza ki a megrendelni kívánt mennyiséget
1 doboz virility max
2 doboz virility max
3 doboz virility max
5 doboz virility max