Rendelési feltételek:

A vásárlás:
A kiválasztott termékeket a megrendelés link alatt található megrendelőlap  kitöltésével, telefonon, illetve e-mail-en keresztül rendelheti meg.

Szerződési feltételek:

Az Interneten  történő vásárlás feltétele az adatok pontos megadása és a szerződési feltételek elfogadása.

Rendelést csak 18 éven felüli, saját címmel, telefonszámmal rendelkező személyektől, valamint cégektől fogadunk el! Más névre, címre szóló rendelést nem áll módunkban elfogadni.

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) ár és 10.000.Ft.- feletti vásárlás esetén a szállítási díjat is tartalmazza!

A megrendelt árut utánvétellel küldjük el a megrendelőknek, amelyet a GLS futárszolgálat szállít házhoz, vagy a rendeléskor megjelölt csomagponton tudják majd átvenni.

Megkérjük leendő megrendelőinket, hogy megrendelésüket csak abban az esetben véglegesítsék, ha a megrendelt árut át is veszik!

Szállítási cím :

Házhoz szállítást Budapestre és vidékre egyaránt lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási határidő:
Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését a weboldalunkon keresztül eljuttatja hozzánk. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését írásban (e-mail), vagy telefonon visszaigazoljuk.

Amennyiben megrendelését a megrendelés napján 14-óráig visszaigazoltuk, akkor a megrendelt árucikket 1-3 munkanapon belül kiszállítatjuk Önnek  (Az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével).


Szállítás díj:

10.000.- Ft-nál nagyobb értékű megrendelés esetén,
A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ ORSZÁG TERÜLETÉN INGYENES!
Egyéb esetekben a csomagolási és szállítási díj a kiszállítás módjától függően 790.-Ft, vagy 990.-Ft (Bruttó)

Áru átvétele, Számla kiegyenlítése
:
A megrendelt termék(ek) árát és az utánvételi díjat a vevő kézbesítéskor a GLS csomagküldő szolgálat munkatársának fizeti ki, míg a GLS csomagpontra történő rendelés esetén sms-ben értesítjük Önt, hogy a csomagja megérkezett a választott csomagpontra. Itt a csomagot az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt bármikor át tudja venni.
A csomag átvételekor szükség van egy személyes okmányra (személyi, jogosítvány, útlevél), hogy igazolni tudja majd, hogy Ön a küldemény címzettje.

Az elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a csomagolást felbontotta!

Megrendelésével és termékeinkkel kapcsolatban érdeklődhet a
06-30-230-8285  telefonszámon, vagy a
topherba.hu@gmail.com email címen. További kérdéseket és észrevételeket szintén a fenti e-mail címre várjuk.