Főoldal Főoldal
  Red One Virility Max SPX Gold Power Green Snake 69 For Men  

A Red One Plus potencianövelő készítmény használata során, Ön hihetetlen szexuális vágy növekedést és kőkemény merevedést tapasztalhat meg!

Ismét itt van és még jobb, mint valaha a Red One Plus potencianövelő és vágyfokozó kapszula! Ha már korábban találkozott vele és meg volt elégedve a hatásával, akkor most el lesz képedve hatásától! Ez a most kapható termék még erősebb, és még hatékonyabb, mint az elődje volt! Ne tétovázzon, rendelje meg most!

A Red One Plus potencianövelő  visszaadhatja Önnek kemény férfiasságát, újra az egekbe emelheti libidóját. A Red One potencianövelő kapszulák segítségével most minden megváltozhat. A Red One nem csak a nemi vágyra és a merevedés minőségére hat pozitívan, hanem jelentősen javíthatja a kitartást is.

Boom Boom kapszula

A Red One Plus  100%-ban természetes összetevőket tartalmazó készítmény, amelyet speciálisan olyan férfiak számára fejlesztettek ki, akik merevedési zavarral, vagy impotencia gondokkal küzdenek. A speciálisan merevedési zavarra is ható, növényi összetételének köszönhetően már a bevételtől számított 30-60 percen belül képes felszívódni, és elkezdi kifejteni a hatását. A Red One Plus  kapszulában lévő hatóanyagok képesek akár több napig  akár 48 órán keresztül is kifejteni a jótékony hatásukat! A potencianövelő kapszulák csak szexuális ingerlés hatására fejtik ki erejüket, így mindenképp szükség lesz egy megfelelő partnerre, vagy szexuális ingerre.

A Red One Plus potencianövelő kapszula egy kivételesen hatékony készítmény, ami a szokásosnál jóval gyorsabban hat, erősebb és tartósabb erekciót eredményez, mint sok versenytársa. Gondosan összeválogatott növényi összetevőinek köszönhetően elősegítheti az erősebb erekciót, elnyújthatja az aktusok idejét és felkészít a hosszú és fáradhatatlan együttlétekre!


A legfontosabb előnyök, amelyeket a Red One Plus potencianövelő kapszula használatával érhetünk el:

Lángnyelv Szinte azonnali hatás, a bevételtől számított 30-60 percen belül

Lángnyelv A hatása akár 2-3 napig is eltarthat

Lángnyelv A terméknek nincsenek káros mellékhatásai

Lángnyelv Hosszan tartó és erőteljesebb erekciója lehet

Lángnyelv Hihetetlenül feldobja a szexuális együttlétet


A Red One Plus szedési útmutatója

A Red One Plus prémium kategóriás alkalmi potencianövelő kapszuláira sokkal gyorsabban és élénkebben reagálhat a szervezete, mint más hasonlótermékre. Ezért a kemény erekciót már 20-30 percen belül érezheti, ami akár több egymást követő aktuson át is kitarthat majd. Intenzív szexuális élményekre, hosszabb ideig tartó erekcióra lehet számítani az aktus során.


A Red One Plus összetevői:

Lángnyelv Tajgagyökér (Eleutheroccus senticosus) - 80mg

Lángnyelv Ginzeng (Panax ginseng) - 100mg

Lángnyelv Közönséges bojtorján (Arctium lappa) - 60mg

Lángnyelv Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) - 40mg


Összesen: 280mg / kapszula

Kiszerelés
: 2 db / doboz

OÉTI - szám:
 17974/2016. 


Figyelem!

Az étrend-kiegészítő nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával!           
A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!Gyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, napfénytől és melegtől elzárt helyen tartsuk. Recept nélkül kapható. Fogyasztása előtt olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót! 

V.I.P. Gold

Rendelési feltételek, részletek

garancia

 

Termék
  Válassza ki a megrendelni kívánt mennyiséget
1 doboz Red One
2 doboz Red One
3 doboz Red One
5 doboz Red One
10 doboz Red One
20 doboz Red One