Főoldal
image description
image description

FEDEZZE FEL, HOGY MIÉRT VÁLASSZA EGYRE TÖBB FÉRFI A PRO EROS LONGOT!

Rendeld meg most!

ISMERD MEG LEGÚJABB, 100%-BAN
TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
FANTASZTIKUS POTENCIANÖVELŐ KÉSZÍTMÉNYÜNKET!

A Pro Eros Long kapszula egy kizárólag természetes összetevőkből álló, szakemberek által összeállított férfiaknak készült speciális étrend-kiegészítő. Olyan gondosan összeválogatott gyógynövényekből készül, amelyeket már évszázadok óta használnak potencianövelésre a világ számos országában. Hosszas kísérletezés során fejlesztettük ki végül ezt a nagyszerű terméket, hogy az a lehető leghatásosabban segíthessen a potenciaproblémákkal küzdő ügyfeleink számára. A Pro Eros Long gyártása GMP-minősítésű gyárban, a legmodernebb technikával, szigorú ellenőrzés mellett történik. A felhasznált alapanyagok mind bevizsgáltak, semmiféle hormont, vagy szintetikus anyagot nem tartalmaznak!

 

Ez a készítmény a Pro Eros termékcsalád legújabb terméke, amely egy kúraszerűen szedendő potencianövelő. Szedése során a következő hatásokat tapasztalhatja meg:


 • MEGNÖVEKEDETT POTENCIÁT
 • GYORSABB REGENERÁLÓDÁST
 • KŐKEMÉNY EREKCIÓT
 • SEGÍTSÉGET A FÁRADSÁG ÉS A KIMERÜLTSÉG LEKÜZDÉSÉBEN

Vaso Ultra’s BIG Differences!
 • MEGNÖVEKEDETT
  POTENCIA
 • ERŐSEBB, TARTÓSABB
  EREKCIÓ
 • GYORSABB
  REGENERÁLÓDÁS
 • SEGÍTSÉG A FÁRADSÁG ÉS
  KIMERÜLTSÉG LEKÜZDÉSÉBEN
 • JÓTÉKONY HATÁS, A
  SPERMIUMOK MOBILITÁSÁRA

EGYEDI, TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK:


A Pro Eros Long kizárólag természetes össze-tevőket tartalmaz, nincs semmilyen ismert mellékhatása. Ezen kivonatok és gyógynövények ilyen hatékony keverékét semmilyen más termékben nem találja meg! A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység, vagy fennálló betegség esetén konzultáljon kezelőorvosával!HOGYAN KELL SZEDNI A PRO EROS LONG KAPSZULÁT?


Mivel ez a termék egy kúraszerűen szedendő készítmény, ezért a maximális hatás elérése érdekében ajánlott minimum 3-4 hónapig folyamatosan szedni, de a teljes kúra akár 6 hónapig is eltarthat!


Mivel Pro Eros Long hatóanyaga kizárólag gyógynövényekből áll, ezért a kifejtett hatás egyénenként eltérő lehet. Lehet olyan személy, akinél már 2-3 hét után érezhetőek lesznek a pozitív változások, és lesz olyan is, akinél ez jóval több időbe fog telni.SZEDÉSI ÚTMUTATÓ:


Az ajánlott napi adag, 2x1 kapszula. Egyet vegyen be reggel és egyet délután vagy este, egy pohár (2 dl) szénsavmentes vízzel. A kapszulákat javasoljuk, hogy éhgyomorra vegye be (legkevesebb 15 perccel étkezés előtt). Ha bármilyen gyomortáji panaszt tapasztal, a kapszulát vegye be evés után!


Figyelem!: Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. A Pro Eros Long egy étrend-kiegészítő, amely recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a termékleírást, ne lépje túl a javasolt napi adagot!


Tárolás: Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó.


 

 

 

Maca

Maca gyökérkivonat 5:1 (100 mg)


A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt. A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják.


A Maca nagyon népszerűvé vált potenciafokozó hatásának köszönhetően. Vannak egyéb előnyös tulajdonságai is, melyek ugyancsak széles körben ismertek, ilyen pl. energizáló, erősítő, állóképesség javító hatása, valamint a jobb érzelmi állapot elősegítése is.


Kiváló élénkítőszer, de nem koffeines, mint a kávé, hanem inkább egy „serkentő” gyógynövény, amelyik javítja az egészséges energiaszintet anélkül, hogy a kémiai élénkítőszerekkel elpusztítaná az idegrendszert. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében.


Nem jobb vagy rosszabb a hatása egyik nemre nézve sem. A Maca segítségével egy biztonságos, hatásos, és nem toxikus módja választható a szexuális teljesítőképesség javításának úgy, hogy nem kell mellékhatásoktól rettegni.


Gingko

Ginkgo biloba levele (100 mg)


A ginkgo biloba egy népszerű egészségügyi kiegészítő, ami a ginkgo biloba fa leveleiből származik. Hagyományosan a ginkgo bilobát arra használják, hogy fokozzák a memóriát, illetve, hogy javítsák a vér áramlását a testen keresztül.


A gingko biloba vagy páfrányfenyő frissítő hatású gyógynövény, mely képes ellensúlyozni a szervezetben végbemenő káros folyamatokat. A fáradt testet energiával tölti fel, stresszhelyzetben viszont nyugtatóként hat. Jó hatással van a keringésre, mely különösen a férfiak esetében fontos, beszűkült, kevés vért továbbító artériák mellett ugyanis esetlegessé válhat az erekció.


Bár a gingko hatása rendkívül gyorsan érvényesül a szervezetben, az igazi előnyök kiaknázásához legalább hat hónapos alkalmazás szükséges.


Mumijó

Mumijó (100 mg)


A keleti népgyógyászatban nemes egyszerűséggel csak hegyek könnyének nevezett szer, amely 26 mikroelemet, 10 fémoxidot, 6 aminosavat, természetes szteroidokat, foszfolipideket, vitaminokat, olajokat és más biológiailag aktív anyagot tartalmaz.


A múmijó immunológiai fertőzés gátló. Gyulladáscsökkentő hatása lehetővé teszi annak sikeres használatát a fertőző betegségek megelőzésében és kezelésében egyaránt. Jó hatással van a vizeletkiválasztó és a nemi szervekre.


L-Arginin

L-Arginin (100 mg)


Az L-Arginin szemi-esszenciális aminosav, amelyet a szervezet csak bizonyos körülmények között, bizonyos anyagok jelenlétében tudja előállítani.


Az L-Arginin a nitrogénoxid-szintézis kiinduló anyagaként, számos előnyös tulajdonságot hordoz. Szintjének emelése a szervezetben a nitrogén-oxid keletkezésére serkentő hatással van.


A nitrogén-oxid egy fontos, úgynevezett vasodilatátor (érfaltágulat fokozó) hatású anyag, melynek szintézise nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, folyadék-és hormonszállítás válik lehetővé.


Ennek megfelelően az eredmény szinte minden szerv működésében javulást hozhat.


Orvosi rendelvényre erekciós problémák és nemzőképtelenség kezelésére is alkalmazzák, mert az erekción kívül segíti a szexuális hormonok felszabadulását, tágítja a barlangos testek ereit. A férfi ondófolyadék aminósav állományának 80 %-át az L-Arginin adja, fokozza a spermaszámot és a spermiumok mozgékonyságát is.


Cink

Cink (cink-szulfát-monohidrát) (27,5 mg)


A cink központi szerepet tölt be az anyagcsere-folyamatokban, összehangolja az egyes enzimek működését, megőrzi a sejtek épségét. Alapvető a vér PH-értékének beállításában, segít fenntartani a szervezet belső egyensúlyát.


Védelmet nyújt a környezetszennyezéssel szemben is, mivel megakadályozza az ólom és a kadmium beépülését. Cink készítmények szedésével gyorsítható a belső és külső sebek gyógyulása.


 

 

Figyelem

 

 

 

 

Rendeld meg MOST!

 

 

 

 

MELYIK KISZERELÉST VÁLASZTOD?

1 doboz Pro Eros Long
2+1 doboz Pro Eros LongTekintsd meg a Pro Eros termékcsalád többi termékeit:Pro Ertos Rapid Pro Ertos 2 az 1-ben
További részletek
További részletek

További termékeink