Menü

 

Untitled Document

Glo to Sleep alvást segítő maszk
- Hollywoodi sztárok ajánlásával -

A Glo to Sleep egy forradalmian új találmány, amely természetes úton segít az elvalvásban.
Az ősi bölcsesség modern technológiával párosul, melynek köszönhetően forradalmian új módszer keletkezik, hogy a tudatát kitisztíthassa, gyorsan megnyugodjon és természetes úton nyugodt álomba merüljön.

Vegye fel a Glo to Sleep-et, egy kicsit nézzen felfelé, tartsa tekintetét az egyik halványkék csíkon, és lélegezzen mélyeket. A mindig visszatérő és aggasztó gondolatok messze szállnak, a feszültség elhagyja a testét. Megnyugszik, és gyorsan álomba merül. Mélyen fog aludni, és frissen, elevenen ébred majd.

A terméket egy orvosi minőségű termékeket gyártó cég készíti Kaliforniában, így a Glo to Sleep rendkívül kényelmes és biztonságos. Főbb tulajdonságai:  könnyű, puha, rugalmas, illatmentes és minden felülete légáteresztő.

Az alábbi képeken megtekintheti azokat a hírességeket, akik már sikeresen használják termékünket.
A képek a világ legnagyobb filmes díjátadó ünnepségein készültek,
úgymint a 2008-as és 2009-es Emmy, illetve Oscar-díj átadó ünnepségek.

Glo To Sleep  

Pehelykönnyű, műanyagmentes, nincs szükség elemekre, nincsenek huzalok, nincs fülhallgató.

Legyen szó éjszakai alvásról vagy csak egy kis szunyókálásról, az egyedi, szabadalmaztatott technológia segít Önnek, hogy gyorsan el tudjon aludni és ne ébredjen fel idő előtt, valamint, hogy kipihenten ébredjen

A repülőn vagy a vonaton, otthon vagy a hotelszobában - jó pihenést kívánunk!

A Glo to Sleep™ az egyetlen alvászavarok ellen szolgáló megoldás, amely az okot célozza meg, ami miatt nem alszik. hiszen Ön nem tudja megállítani a gondolatait, és teste nem tud megpihenni

Média megjelenések:
A Glo to Sleep™-et arra tervezték, hogy segítsen Önnek elfelejteni a tennivalókat és a megbeszéléseket, valamint, hogy gyorsabban álomba szenderüljön és nyugodtabban tudjon pihenni.
Bobby Thomas - weekly inTouch
A Glo to Sleep™ oldja a stresszt és a feszültséget, pihentet, mély alvást és kipihent ébredést biztosít. A kék csíkok segítenek a nyugalmi állapot elérésében, mely az alváshoz vezető út kezdete.
Tippek és Trendek - Elle
A Glo to Sleep™ lecsillapítja a vihart a fejében, így eljuthat Álomföldre. Működött. Tényleg elszundítottam. Jól fed, és
kizárja a világot.
Leah Pietrusiak - Utazás

 

 

 
     
 
Ugrsá a lap tetjére
Lap teteje