1 doboz Big X (6 db) - 3990.-Ft
(+ szállítási díj)

2 doboz Big X (12 db) - 7580.-Ft
(+ szállítási díj - Megtakarítás: 400.-Ft)

5 doboz Big X (30 db) - 17.950.-Ft
(Ingyenes kiszállítás! - Megtakarítás: 3000.-Ft)

BIZTOS HATÁS - MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL!
A túlhajszolt stresszes környezetben egyre több férfit érint a teljesítési kényszer, hogy az élet minden területén a maximumot nyújtsa.
A teljesítménykényszer negatív hatással van az erekcióra, hiszen a szorongás, a stressz komoly kihatással vannak a szexuális étvágyra és teljesítményre.
Nem biztos benne, hogy a Big X hatásos lesz?
Több száz visszatérő vásárlónk a garancia arra, hogy Ön is elégedett lesz a Big X kapszula nyújtotta élményekkel.
Már régóta keresek egy jól működő potencianövelőt, és miután kipróbáltam a Big X kapszulát, bátran állíthatom, hogy sokkal magabiztosabbnak érzem magam, amikor a párommal vagyok.

Tibor, Budapest

Próbáltam már több különbőző potencianövelőt, és nem mondhatnám, hogy bármilyen eredményt érem volna el velük. Eldöntöttem, hogy megrendelem a Big X-et, és nem bántam meg!

Márton, Miskolctapolca

 

Egy doboz Big X 6 kapszulát tartalmaz. A kapszulát a tervezett együttlét elõtt egy órával kell bevenni. A megrendelt terméket 100%-os diszkrét csomagolásban futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

5 doboztól INGYENES SZÁLLÍTÁS!


Figyelmeztetés!
Ez a termék nem alkalmas semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. A fent leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük! Gyerekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott 18 éven aluliaknak. Ez egy táplálékkiegészítő, recept nélkül kapható. Olvassa el figyelmesen a betegtájékoztatót. Fénytől és melegtől elzárva tartandó.

  • Cinnamonum Cassia 150mg
  • Vicia Faba 150mg
  • Withania Somnifera 100mg
  • Panax Ginseng 50mg
  • Rhodiola Rosea 50mg

 

OÉTI engedélyszáma: 14474 / 2014

  • Lehetne élvezetesebb a szex?

  • Többet is kihozhatok magamból?
  • Magabiztosságra vágyok az ágyban?

PRÓBÁLJA KI A BIGX-et, HOZZA KI MAGÁBÓL A MAXIMUMOT!